+31 318 648 320 info@fydro.nl


► LEREN EN WERKEN

► DENKEN EN DOEN

► HOOFD EN HANDEN

 

HET BEDRIJF

Fydro is een bedrijf met 12 medewerkers, waarvan 8 in de uitvoerende omgeving; productie en techniek.
Fydro is gevestigd op een groot terrein in 2 bedrijfspanden. Het terrein en de bedrijfsruimten worden ook door anderen gebruikt. Dat maakt het nog interessanter. Een aantal daarvan is technisch en een aantal is actief als webshop met opslag.

De kern van het bedrijf is de productiebaan waar heel dunne betonnen platen worden gemaakt. Die productietechniek, beton produceren op een lopende band, is bijzonder en uniek.

De beton wordt gemaakt van zand, cement en water en nog wat andere grondstoffen. Dit wordt als mengsel naar een productiebaan gebracht waar het mengsel wordt samengevoegd met een weefsel van glasvezel. De manier waarop dat gebeurt is uniek in Nederland.

Ook uniek is de toepassing van het materiaal en de markten waarin de producten worden verkocht. Die bevinden zich overal in de wereld.

 

WERKEN BIJ

Sommige medewerkers zijn gespecialiseerd in één of meerdere activiteiten. Andere medewerkers zijn meer gericht op het uitvoeren van een brede range aan werkzaamheden. Alle werkzaamheden kunnen op verschillende niveaus worden uitgevoerd; van gewoon dóen tot aan precies alle achtergronden weten.

Voor alle werkzaamheden is het een voorwaarde dat je handig bent. Werkervaring in technisch werk is niet nodig, maar het is wel mooi als je al eens iets hebt gemaakt of gerepareerd. Of dat nou een scooter of een kippenhok is, alles telt mee.

Van iedereen die bij Fydro werkt wordt verwacht dat hij/zij zich blijft ontwikkelen. Dat kan gaan van het behalen van certificaten (VCA, heftruck, betonvakman) tot aan diploma’s bedrijfskunde. Fydro ondersteunt op alle terreinen met tijd en budget.

WERKEN BIJ FYDRO bel: +316 444 088 33

BEKIJK ONZE HUIDIGE VACTURES

TECHNIEK

Ook zonder machines is ons werk wel een beetje technisch, maar vooral speelt logica een grote rol.

Wat machines betreft wordt bij Fydro gewerkt met:

Productiemachines, pompen, mengers, weegschalen, lopende band, perslucht, vacuümheffers, takels, stofafzuigers, zaagmachines, freesmachines, heftrucks, pallettrucks, lasapparaten, sensoren, plc’s, transportschroeven en nog wel een paar meer.

Voor het onderhoud en het verbeteren van onze processen hebben we een eigen werkplaats waar vooral mechanisch werk wordt gedaan. Voor elektro schakelen we externen in, maar het liefst doen we ook dat zelf.

LEREN BIJ

Fydro onderhoudt relaties met veel onderwijsinstellingen.

Fydro heeft onderwijsmogelijkheden op allerlei manieren:

  • (V)MBO, stages
  • BBL/BOL, werktrajecten
  • HBO,1e jaar, 2de jaar, 3e jaar, afstuderen
  • COMBINATIES van leren en werken
  • PART-TIME werken en leren 

Fydro is een klein en mooi bedrijf met allerlei uiteenlopende activiteiten. Het is nooit saai. Er is  voor vrijwel iedereen plek ongeacht afkomst, geaardheid, geslacht, et cetera.

Fydro heeft serieuze uitbreidingsplannen voor de toekomst: nieuwbouw van kantoor en bedrijfshal.

Fydro kent een cao met 37-39 vrije dagen en er wordt goed betaald.

 

Kortom, wil je wat bereiken in scholing en/of werk, meld je aan bij ………..

MELD JE AAN BIJ GIJS: +316 444 088 33